Al ruim 30 jaar uw Volvo specialist

Onze klanten kennen ons bij naam en wij kennen u en uw auto. Of het nu is voor een nieuwe auto, onderhoud, reparatie, verzekering, schade of herstel, wij staan op alle vakgebieden voor u klaar. Gemak dient daarbij de mens. Iedereen heeft zo zijn expertise, wij zijn Volvo specialist. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, daarom bieden we onze Autotaalservice. Daarbij zijn we gespecialiseerd in Volvo, maar u kunt natuurlijk met alle merken in onze garage in Driebergen terecht.

Hoe de Volvo passie begon

Uit een passie voor Volvo start Ton van Amerongen in 1984 zijn automobielbedrijf. Vanuit zijn huis in Odijk, importeert hij Volvo’s uit België en Duitsland en bouwt ze om naar een auto met grijs kenteken. Hij maakt dus van personenauto’s bedrijfswagens. Dat doet hij met groot succes. Want na vijf jaar hoeft zijn moeder de telefoon niet meer op te nemen, daarvoor is personeel. Ton verplaatst zijn garage naar Driebergen om het daar verder uit te bouwen. 

  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-014
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-013
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-026
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-018
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-011
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-024
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-008

Transparantie, expertise op maat, service en zekerheid

Weliswaar in een ander pand zijn we u nog steeds van dienst in Driebergen. Na ruim 25 jaar passie en hard werken geeft Ton Van Amerongen het stokje door. Jeroen van Silfhout die zijn passie voor Volvo voort zet en de Autotaalservice hoog houd. Transparantie, expertise op maat, maar bovenal service, gemak en zekerheid is wat onze klanten steeds terug doet komen.

Heeft u een betrouwbare garage nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Maak nu een afspraak

ONS TEAM

JEROEN VAN SILFHOUT

Eigenaar

BO STORCH

Eigenaar

RUTGER VAN AMSTEL

Chef Werkplaats

SARINA ACHTERBERG

Receptioniste

ARWIN GABEL

Monteur

YAHYA IDRISSI CHIOUR

Airco Specialist

ONZE KLANTEN