Onze werkplaats

Alle ruimte voor uw auto

De werkplaats is het kloppend hart van onze garage. De moderne, ruime werkplaats (600 m2) is uitgerust met de nieuwste meet- en regelapparatuur. Geen enkele auto kent nog geheimen voor ons. Omdat we maar liefst 7 bruggen hebben, hoeven monteurs nooit op elkaar te wachten. Ze kunnen dus lekker doorwerken aan uw auto. Overigens zijn al onze monteurs eerste monteurs en de meesten zijn daarnaast keurmeester. Omdat ze regelmatig worden bijgeschoold, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-020
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-021
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-005
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-007
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-022
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-024

Autotaalservice

Onze naam zegt het al: u kunt met alle vragen over uw auto bij ons terecht. Van APK tot onderhoud, van winterbanden tot schadeherstel. Wij repareren ook elektronica, zoals uw ingebouwde routeplanner.

Klaar terwijl u wacht

Sommige reparaties vragen weinig tijd. In dat geval kunt u, onder het genot van een lekker kopje koffie, blijven wachten tot uw auto klaar is. Lukt dat niet? Neem dan onze leenauto of leenfiets.

Zes dagen per week

Onze werkplaats is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur open. Op zaterdag zijn wij open van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u weten wanneer u terecht kunt? Neem dan even contact met ons op.

Volvo Specialist Autotaalservice Driebergen - 016

Rutger van Amstel

Van Amerongen Autotaalservice is een mooi bedrijf. No-nonsense, maar ook menselijk. Van iedereen wordt verwacht dat ‘ie zijn steentje bijdraagt. Maar daar krijg je ook veel voor terug. De kans om je verder te ontwikkelen bijvoorbeeld. Zo ben ik in een aantal jaren gegroeid van monteur naar chef werkplaats. Ik vind het geweldig dat de eigenaren oog hebben voor wat medewerkers drijft en dat ze ons de ruimte geven om ambities te realiseren.

Neem contact op

Of neem contact op via de chat.