Autoschade herstelbedrijf

Heeft u schade aan het exterieur of interieur van uw auto? Dan herstellen wij dit graag voor u. Een deukje, lakschade, gescheurde bekleding… alles kunnen wij voor u regelen. Zelfs grote schades zijn onzichtbaar te herstellen. Dat doen we natuurlijk niet wanneer de auto total loss is verklaard. In dat geval is schadeherstel onverantwoord.

Keuze autoherstelbedrijf

Veel verzekerden denken dat ze alleen bij bepaalde autobedrijven terecht kunnen om hun schade te laten herstellen. De werkelijkheid is anders. Bent u kind aan huis bij Van Amerongen Autotaalservice? Breng uw auto dan naar uw bekende adresje. Zorgen wij dat ‘ie er weer geweldig uit gaat zien. Bent u nog niet zeker van uw keuze? Wij leggen u graag uit hoe het verzekeringstechnisch in elkaar zit.

Volvo Specialist Autotaalservice Driebergen Team - 010

Sascha van Dijk

Waarom ik bij Van Amerongen Autotaalservice werk? Omdat het een goede garage is en ik leuke collega’s heb. Maar ook omdat het werk hier zo afwisselend is. We doen niet alleen onderhoud, maar ook schadeherstel en poetsen. We leveren nieuwe auto’s, occasions en ge├»mporteerde jonge gebruikte wagens. Kortom: geen dag is hier hetzelfde. Daar houd ik wel van.

Neem contact op

Of neem contact op via de chat.