Reiniging van uw auto: vanbinnen en vanbuiten

Natuurlijk wast u uw auto regelmatig. Maar dat is toch iets anders dan reinigen. Afhankelijk van uw wensen, zorgen we dat uw auto er weer als nieuw uitziet (en ook zo ruikt). Een poetsbeurt duurt bij ons veelal een dag, maar het resultaat is er dan ook naar. Uw bekleding en de lak ziet er weer als nieuw uit. Ideaal als u uw auto wilt verkopen, maar vooral als u er nog jarenlang met plezier in wilt rijden.

Anti-vuilbehandeling

Mooi hoor, zo’n schone auto. Maar hoe lang blijft dat zo? Als u ons de auto laat afwerken met speciale was, dan krijgt de auto als het ware een teflonlaagje waar het vuil zo vanaf spoelt. Daar heeft u nog lang plezier van! En dat is alleen nog maar de buitenkant. Ook vanbinnen zijn de resultaten blijvend. De geur van sigarettenrook of honden maskeren we niet, maar trekken we echt uit de bekleding. Hetzelfde geldt voor de lichtere kleur van dak en stoelen: het vuil is echt verdwenen.

 

Volvo Specialist Autotaalservice Driebergen Team - 009

Fernando

Poetsen is een therapeutische bezigheid. Lang niet alles kan met een machine. We doen ook veel met de hand. Aan het eind van de dag kijk ik met trots naar het resultaat. De buitenkant glanst weer en is diep van kleur. Kleine krasjes zijn verdwenen, net als vuile randjes rondom ramen, deuren en het dak. Vaak is de grote metamorfose de binnenkant. Rooklucht of de geur van natte honden is verdwenen. En dan de kleur van de bekleding! Je weet soms echt niet wat je ziet.

Neem contact op

Of neem contact op via de chat.