De 'buurjongen' van uw dromen

Bij Van Amongen Autotaalservice bent u niet alleen welkom, maar voelt u zich ook welkom. Onze klanten kennen onze namen en wij weten ook wie u bent. De werkplaats is het kloppend hart van ons bedrijf. U mag altijd de garage binnen lopen en zien waar onze monteurs mee bezig zijn. Wij hebben niets te verbergen. Eigenlijk zijn wij zo’n beetje de buurjongen van uw dromen: we weten alles van auto’s, geven onafhankelijk advies en rekenen eerlijke prijzen. We vervangen iets pas als het echt nodig is en altijd in overleg: wilt u nieuw, merkloos of tweedehands? Kortom: u krijgt uitstekende service tegen betaalbare prijzen. Dat merkt u, ook in uw portemonnee.

Al 30 jaar uw Volvospecialist

We zijn weliswaar gespecialiseerd in Volvo’s, maar u kunt met elk merk auto bij ons terecht. Al onze monteurs zijn eerste monteur en bijna iedereen is keurmeester. We hebben een schat aan ervaring en beschikken over de modernste apparatuur. Omdat we maar liefst zeven bruggen hebben, kunnen we lekker doorwerken. Daardoor hoeft u in de regel nooit lang op uw auto te wachten. Ook niet als u onverwacht met een ‘rammeltje’ voor komt rijden. En anders krijgt u een leenfiets mee, of een leenauto.

Maak een afspraak
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-014
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-013
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-026
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-018
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-011
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-024
  • volvo-specialist-autotaalservice-driebergen-008

Van Amerongen Autotaalservice doet álles met auto’s. We doen dus veel meer dan APK’s, onderhoud, schadeherstel en winterbanden alleen. We chiptunen bijvoorbeeld ook en herstellen elektronica (de grote hobby van Jeroen). Verder kunt u uw auto bij ons laten reinigen, zodat hij er weer zo goed als nieuw uitziet – en ook zo ruikt.

Wist u trouwens dat wij ook nieuwe auto’s verkopen? Maak eens een praatje met Peter en laat u verrassen door de prijs. Wedden dat u nooit meer naar een dealer wilt? Natuurlijk hebben wij ook altijd occasions op voorraad. Peter zoekt en vindt ook de jonge gebruikte auto van uw dromen en importeert deze voor u vanuit het buitenland.

ONS TEAM

JEROEN VAN SILFHOUT

Eigenaar

PETER ENGEL

Eigenaar

RUTGER VAN AMSTEL

Chef Werkplaats

SARINA ACHTERBERG

Receptioniste

BAS SCHEEPERS

APK Keurmeester

ALBERT

Receptionist

ARWIN GABEL

Monteur

YAHYA IDRISSI CHIOUR

Airco Specialist

FERNANDO

Monteur

SASCHA VAN DIJK

Monteur

JEROEN MARCHAL

Volvo Specialist

JOHAN

Monteur

ONZE KLANTEN